top of page

Кривчо

Намерен на:
17 юли 2022 г.
Намерен в:
Burgas, Bulgaria

Кривчо беше най-гальовното ни и самотно котаче от лято 2022 - красив, мек, пухкав, млад, гушлив и много мил котак, който се гали като кученце на всеки, за него няма непознати и познати, стига да усети топла приятелска ръка, Кривчо е готов да се гушне. Момчето живееше в самота…. Месеци наред. В самота, защото има положителен тест за котешки имунодефицитен вирус. След всички изследвания (изпратени в Германия) стана ясно, че Кривчо само е носител на заболяването и може никога да не го отключи, но все пак трябва да живее само вкъщи, в безопасна среда, далеч от болести, опасности и стрес. Не трябва да е с друга котка, но е абсолютно безопасен за хора.


Милото ни момче получи това смешно име, понеже беше намерен с накриво стояща главичка - не се знаеше защо, удар от кола, травма…. Направихме ядрено-магнитен резонанс и се оказа, че Кривчо има полип във вътрешното ухо, който оперираха преди месец и вече се надяваме момчето да пребори този дискомфорт и болка и да бъде едно щастливо и спокойно момче…

Прекрасна двойка от София отвори сърцето си за нашия Кривчо и го гледа по прекрасен начин. Той все още има доста натрупани сметки в болницата, а и се нуждае от ежемесечна инжекция, предвид състоянието си. По тази причина ще се радваме да си има и виртуални осиновители.

Кривчо
bottom of page