top of page

Надежда

Намерен на:
15 ноември 2023 г.
Намерен в:
Пловдив, Bulgaria

Знаете историята, по-скоро трагедията, всъщност… просто съдбата на бездомничетата в България

БеЗдомниче, блъснато от кола, зарязано в локвичка кръв… локвичка, която отразява цялото отношение, което тази невинна душа е получила на този свят. Големецът не спрял, защо да спира - сметнал, че животът на другия е едно нищо… сигурни сме, че причината за мнението му е, че просто неговият собствен живот е незначителен… но резултатът за клетничета е факт.

Счупена челюст, нереален стрес, две отлепени ретини, тъмнина за цял живот… две очички, които повече няма да видят слънцето… 

Оттам борбата поеха сърцатите лекари от клиника Заравет, Пловдив. Операция, наместване на челюст, вливки, антибиотици, оток, адаптиране към новия начин на живот…

Кръстихме котинка #Надежда, защото наближава най-чудатото и вълшебно време от годината, в което чудесата се случват, а надеждата придобива нечувани измерения.

Надежда има заплатен стационар до 24.11. Оттам нататък средства за нея няма, а на улицата отново за нея ще означава смърт. Но надежда, че ще може да води съвсем нормален начин на живот - има

МОлим всеки, който има възможност, да помогне със сметката на Надежда, за да може момичето да остане в клиника до пълно възстановяване или поне докато й намерим временен/постоянен дом.

В коментар ще сложим начините за дарение за Пловдив може и директно в клиника Заравет за коте Надя (блъснатото коте от Кичука).

Молим някой мил и добър човек от Пловдив или областта да отвори сърцето и дома си за това клетниче - много социално и мило, гальовно, добричко, въпреки цялата лошотия - нека й дадем шанс за истински живот, за ново начало, за щастие.

Надето може да няма очички, но пък от тази трагедия ще излезе като истински герой и може дя спечели изцяло нов живот и съдба, с истинско семейство, любов и топлина и да си бъде у дома точно за празниците.

Надежда
bottom of page