top of page

Пикси

Намерен на:
15 декември 2023 г.
Намерен в:

Получихме сигнал за нахапано малко коте на строителен обект близо до к.к. Албена… където е пусто, праЗно и безумно студено. Бебето е замръзнало и ужасно гладно, кърви и плаче нон-стоп.

То е на около 3 месеца с ужасна рана на задното краче. Супер мило и социално, очевидно е общувало много с хора, докато не е спряло да им е забавно или не са си заминали…

От месеци сме спрели приема на нови животни… абсолютно препълнени сме, а осиновявания няма. Въпреки това реално не успяхме да останем слепи, попадайки на десетте изхвърлени бебета в кашон (5 не оцеляха, а от другите 5 нито едно все още не е осиновено), не подминахме и бебе #Уинди.

Дали можем да подминем сега…

Дали можем да останем глухи и да разчитаме друг да помогне…

Дали имаме място, възможности, енергия, време…

Навън едно бебе кърви, гладува и замръзва и не е сигурно кое първо ще го срещне със смъртта. Е, знаем се, всички познаваме Гери  всеотдайната майка на всяко страдалче. Така че…

Малчо вече е поет от нас и пътува към клиника във Варна - надяваме се на максимално добра прогноза. Вече си има име - малкият #Пикси .

Пикси е дългокосместо коте, видимо захвърлено, предадено, беше умряло от глад. Сгуши се на мига. Припомни си бързо топлината. Довери се отново.

Пикси си има нас, а съвсем скоро се надяваме да оздравее и да си бъде у дома. Молим, който може, да помогне с медицинските разходи (следобед ще ги качим в коментар). В коментар ще сложим опциите за дарение.

Пикси
bottom of page