top of page

Топчица

Намерен на:
5 февруари 2022 г.
Намерен в:
Стара Загора, Bulgaria

Топчица едно изключително създание, което д-р Войчев от МВК София върна към живота, днес си прекарва чудесно на морето в Балчик. Всеки ден е на терасата, гони пчели, играе си с приятели и обожава да спи на шарена сянка… на шезлонг, разбира се. Топчица е с нас от февруари месец, месеци наред тя се бори за живота си, претърпя изключително тежка и рискована операция, но нямаше друг шанс, защото поради отвратителната постъпка на един индивид, Топчица имаше счупен шиен прешлен, огромен оток на гръбначния мозък, който беше на 90% прекъснат и имаше 4 парализирани напълно крачета. Топчица живееше в ужас всеки ден какво ли предстои, защо не се движи, защо я боли… след това изтърпя дългия престой в клиниката, а после се бори с шината, с която не искаше да стои цял месец, но беше задължителна. Накрая се бори и с физиотерапевтите от Итавет, ноооо днес вече 2 месеца, Топчица обикаля из цялата къща, пръска красота и доброта из всяка стая и не спира да благодари за слънчевите лъчи, които вижда и гони всеки ден по терасата .


Време е лека-полека да търсим истински дом и прекрасно семейство за безценната Топчица. Тя е истински ангел, който заслужава само пух и обич в живота си. Топчица е изключително социална и бихме желали да живее в дом с друго спокойно и дружелюбно коте - обожава да се закача, да играе и да има с кого да се гушне. Обича меки завивки, пухкави легълца, големи купички с храна иии въдички за игра.

Все още изплащаме сметките на Топчица в клиника МВК София и в Итавет. Ако някой желае да помогне, може да стане неин виртуален осиновител.

Топчица
bottom of page