top of page
< Back

Бамби

Бамби се пребори за живота си след операция на очичките и намери дом в София.
Бамби

Щастливчето Бамби е осиновено. Тази щастлива, красива, нежна, супер мека, мъркаща и вибрираща топка щастие е един от нашите най-големи герои.

Бамби може да загуби двете си очички, ноооо вижда със сърцето си и усеща добротата от далеч, освен това е напълно здрав, ужасно гальовен и заслужава най-най-милото семейство. И го дочака. Благодарим на прекрасните Ради и семейството й, че дадоха шанс за дълъг и щастлив живот на нашия мил хамстер. Благодарим и на Марта, че прие Бамби като свое братче.
Шепичка, незнайно как оцеляла без майка, невидяла света никога, защото е болничко буквално от раждането си, за да може сега на около 50-60 дни инфекцията да е толкова тежка, че и двете очички да са безвъзвратно загубени…

Котенцето е подмятано с дни между хората, без да получи никаква помощ, въпреки ужасно тежкото си състояние, докато в дните на най-проливните дъждове, бебо не попада на Човек.

Жената се свърза моментално с нас, беше в ужас от гледката… сърцето й се къса от поведението на бебчо - гушлива и мъркаща топчица, неосъзнаваща колко време е подминавана, подритвана, колко пъти е наричани ”грозно”… мишлето се гушка, търсейки милост, капчица помощ, шепичка състрадание. Толкова прилича на крехката ни Нежи - безкрайно подминавана в същото тежко състояние миналото лято.

Поехме го веднага…По всяка вероятност бебчо ще загуби и двете си очички, надяваме се да няма мозъчна инфекция, след като толкова време “човеци” са го подминавали и са оставили болестта му да го изяжда и съсипва…😭Приятели, молете се за бебчо, ще има голяма нужда от всякаква помощ и положителна енергия. А му се живее. Да знаете само как му се живее - има енергия, има апетит, има жажда за обич и прегръдки. ❤️ Дадохме му името #Бамби

Дано всичко лошо е вече зад гърба му и да му предстоят само прегръдки, обич и светлина. 😍😍😍 Дано сбъднем шепичка чудо и за него.

bottom of page