top of page
< Back

Топчица

Топчица живее втори живот и чака своят виртуален осиновител, защото не иска да дължи средства на клиниките.
Топчица

Топчица остава при нас завинаги. Тя е осиновена за цял живот от Пандичко, Томи и Страхила. Играе, скача, гушка се, мърка и всеки ден заспива почистена и обичана <3. Защото чудесата се случват и Топчица е живото доказателство за това.
Топчица едно изключително създание, което д-р Войчев от МВК София върна към живота, днес си прекарва чудесно на морето в Балчик. Всеки ден е на терасата, гони пчели, играе си с приятели и обожава да спи на шарена сянка… на шезлонг, разбира се. Топчица е с нас от февруари месец, месеци наред тя се бори за живота си, претърпя изключително тежка и рискована операция, но нямаше друг шанс, защото поради отвратителната постъпка на един индивид, Топчица имаше счупен шиен прешлен, огромен оток на гръбначния мозък, който беше на 90% прекъснат и имаше 4 парализирани напълно крачета. Топчица живееше в ужас всеки ден какво ли предстои, защо не се движи, защо я боли… след това изтърпя дългия престой в клиниката, а после се бори с шината, с която не искаше да стои цял месец, но беше задължителна. Накрая се бори и с физиотерапевтите от Итавет, ноооо днес вече 2 месеца, Топчица обикаля из цялата къща, пръска красота и доброта из всяка стая и не спира да благодари за слънчевите лъчи, които вижда и гони всеки ден по терасата .


Време е лека-полека да търсим истински дом и прекрасно семейство за безценната Топчица. Тя е истински ангел, който заслужава само пух и обич в живота си. Топчица е изключително социална и бихме желали да живее в дом с друго спокойно и дружелюбно коте - обожава да се закача, да играе и да има с кого да се гушне. Обича меки завивки, пухкави легълца, големи купички с храна иии въдички за игра.


bottom of page