top of page
< Back

Уинди

Бебе Уинди с отрязана лапичка СПЕШНО си търси дом!
Уинди

Щасливчето Уинди намери своето истинско семейство и преди Колед се прибра здрава, спокойна и супер обичана в новия си дом, посрещна прекрасните празници с вълшебна любов на своите родители <3. Благодарим Ви Рали и Ник, че бяхте ангелите за нашето момиченце.
Ужасите не спират, макар уж да спряхме да приемаме животни.


Бебе, повтаряме, бебе, с отрязана лапичка 😭😭😭.

Поехме бебето веднага, ще бъде заведено на лекар - за тестове, изследвания, преглед и мнение какво да се прави… толкова е мило и спокойно, толкова е крехко и нежно, въпреки всичко…. 💔 в светналите му очи се чете само доброта и мечта за топлина 😢😢😢.


Нарича се #Уинди - топло, меко, ходи след нас и плаче, иска нежност, гушка се и пак плаче. 😭 просто мечтае за човешко присъствие, дали е било домашно бебе, не знаем, но е изключително социално и гальовно, с най-меката британска козина ❤️.


Умът ни не го побира дова безхаберие, безчовечност, безразличие… пуснато навън, безпомощно, търсещо боклуци за ядене 😢😭 не всеки може дя се справи с такава гледка. Ние също едва се справяме вече - почти всеки случай това лято ни изумява в негативен план, изхабява ни, отчайва ни. 😭

Въпреки че Преустановихме приема на животни преди почти месец поради липса на средства и големи задължения, а все пак оттогава поехме 11 нови котенца и едно бебе куче… нито едно От тях нямаше как да подминем.

Спешно търсим добри осиновители за красивото бебо, нужни са хора с голееееми сърца. 🙏🙏🙏 близо до Варна се намира.

bottom of page