top of page

Али

Намерен на:
1 септември 2023 г.
Намерен в:
Балчик, Bulgaria

Здравейте, приятели, аз съм #Али и съм… сираче. Отделиха ме от мама, хвърлиха ме в кашон до боклука, а бях съвсем новородено. Някои от моите братчета и сестричета е кашона не оцеляха, но ми казват, че са на едно по-хубаво място, където никога няма да са гладни и да им е студено.

А аз и моите приятели сме вече на 3 месеца и никой, никой не е осиновен, никой не е писал за нас, никой не ни пожела, а сме толкова мили, красиви, социални, гушливи.

Споделете ни и може би ще ни донесете късмет 🙏🙏🐾🐾🐾🐾

Нали по Коледа стават чудеса, дали нашето чудо ще се сбъдне…. Дали ще си бъдем у дома за Коледа ❤️

Намираме се близо до Варна и има опции за транспорт за сериозни кандидати 🐾❤️🎄🎄🎄 много искаме да имаме елхичка и някое мило семейство да ни гушка и обича истински ❤️🐾

Гладни, болни, изхвърлени в дъжда, отделени от мама… имаме нужда от по-скъпа храна за борбените бебета. ‼️

💔Два месеца… преди толкова някой изхвърли 10 мишлета в кашон, които приютихме, макар да бяхме спрели приема на нови животни, тъй като имахме нсд възможностите си поети случаи, тежки операции, а също и само две осиновявания за цялото лято.

Нямаше как да ги подминем, няколко вече бяха загубили навън борбата с глада и студа и лежаха безжизнени до братчетата и сестричките си, защото “човечец” е решил като боклук да ги отдели от майките им и да ги захвърли…

Прибрахме ги, също и защото вярвахме, че няма как да останат без дом, но уви. Вече два месеца нито едно бебенце си няма дом.

Али
bottom of page