top of page

Алиса

Намерен на:
18 юли 2023 г.
Намерен в:
Варна, Bulgaria

Малката Алиса попадна не в страната на чудесата, а в страната на ужасите. Бялата принцеса падна от 6-тия етаж и беше откарана в клиника след незнайно колко време престой на земята. Безпомощна, плачеща, самичка, предадена от стопаните си.

Алиса е заведена в клиника във Варна преди повече от седмица. Назначени са изследвания, рентген и обезболяваща терапия. Котачето е с множество травми, но с пълен потенциал за възстановяванез има счупена челюст, поради което не се храни само. Има счупено рамо и едно счупено задно краче. Бебчо трябва да претърпи три операции, в две от които трябва да се постави имплант на крачетата. Алиса изпитва болка при всяко движение…

Вече повече от 10 дни, откак е оставена и стопаните й “ей сега ще кажат какво да се прави”. Оттогава ни вест, ни кост от тях.

За лекарите става ясно, че малчо е зарязан, а операциите все още не са направени. Потърсиха ни за помощ, защото когато си дал клетва да пазиш живота, ти си дал клетва и да бъдеш максимално Човек.

Е, нямаше как да останем безучастни.

Ще помогнем по всеки един начин на малката Алиса. Помолихме максимално бързо да й бъдат направени операциите, за да има време да се възстанови добре, защото ще има немалък предстой в стационар, интензивно следене и раздвижване след периодите на фиксиране и обездвижване на счупените крачета. Алиса дори не може да хапва сама и без болка. Помогнете ни да излекуваме Алиса. Смятаме, че заедно отново можем да спасим живот, да сбъднем чудо, да бъдем Човеци.

Алиса
bottom of page