top of page

Мечо

Found on:
Found in:
Балчик, Bulgaria

Мечо е гледан на къс синджир, а стопанина му го е биел редовно. Един ден се отскубнал и побягнал с каишка, влачейки синджира. Бягал милияt и стигнал до едно спокойно място, където го видяла една жена. Помилвала го, махнала му тежкия синджир и му дала храничка. Той си нямал нищо. Лежал пред вратата им и чакал отново да я види. Чувал вътре кучетата им да бягат и играят и тайно се надявал един ден и той да си има такъв дом с дворче и да бъде обичан. За съжаление в съседна къща живее дама с малко дете, които се страхуват от Мечо. Той не ги закача, но външният му вид е доста респектиращ.


След сигнал в общината, Мечо е прибран в приют Тъй като приюта е временен вариант, решихме да го върнем и да си го гледаме пред нашия коткодом, свободен. А той беше толкова щастлив, че ние го обгрижваме. Всеки ден получава вкусна храна, чиста вода и много много милувки. Хера му стана неразделна приятелка. Но деня, в който Хера беше отвлечена, Мечо беше следващия застрашен. Той е добряк голям. Отива при всеки, всеки може да го хване. За това решихме Мече да си влезе в двора и край на свободното скитане.


Той е около 1.5-2 годинки. Кастриран. Невероятно добър и с душа на бебе. Свикна да бъде гушкан и обичан. Търсим дом за Мечо, където ще получи същото.

Мечо
bottom of page