top of page

Великденски подаръци за вашия Любимец с кауза!

Топчица - розовият нос иска да ви запознае с една наша нова кампания, с която се опитваме да съберем малко средства, за да изплатим по възможност всичките си задължения към ветеринарни клиники за 2023 г. и да имаме спокойствието отново да поемаме повече случаи. За това предлагаме великденски подаръчни кутии за вашите любимци. Те включват домашно плетено легълце и играчки, разнообразни топки, спирали, рибки, всевъзможни възли и играчки за кучета, разбира се, и лакомства, пастет и пауч. Цената на една кутия е 55 лв., като всички средства ще отидат за нашите животинки.



Както знаете, през последната година поехме доста тежки случаи, безброй изхвърлени още бебета, десетки котенца по сигнал от минувачи и доброволци и т.н. Осигурихме кастрация за безброй котаци и кучета, с което хиляди бебета няма да се родят, за да бъдат смачкани, убивани, тровени.


Успоредно с това - направихме първата си сграда за нашия коткодом, която се нуждаеше от абсолютно основен ремонт, прекарване на вода и ток, направа на покрив, двор, стена и какво ли не за обзавеждане, дограма и прозорци, за да се чувстват в уют, сигурност и безопасност нашите клетничета, за да имат спокойна среда да се захранват, да се социализират, да се спечели доверието им, да се лекуват или възстановяват от операция.


За нас най-важното е животинките на първо място да имат шанс за живот, след това да имат възможност за осиновяване и за истински дом и семейство - а това се постига с много грижа и любов, с много енергия и вяра и разбира се, с комфортна и уютна среда, максимално близка до дом...средствата ни обаче са малко, а постоянно има тежки случаи, заради които задлъжняваме пред ветеринарните клиники, с които основно работим.


За това 100% от средствата от великденската кампания ще бъдат ползвани за покриване, надяваме се пълно, на последните сметки към МВК - Варна и МВК - България в Горна баня. Нека заедно сбъднем чудеса!

493 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page