top of page

Коледен подарък с кауза за бездомниче

Здравейте, добри сърца, Коледа наближава, а с нея и нашият дух се приповдига 🎄🎄🎄. Започваме по-силно да вярваме, че топлината в сърцата ни ще ни мотивира за добри дела, щастието е с една ръка по-близо до нуждаещите се, че някъде там чакат големи сърца, готови да осиновят бездомниче 🎄❤️🏠🐈🐕.


Идва време и за нашата благотворителна кампания с коледни торбички - от нас за вашите любимци и от вас за нашите клетничета ❤️🎄🎄🎄.


Поради ужасно много ангажименти, нов бебешки човешки член в семейството, мнооого на брой тежки случаи, подхвърлени кашони с бебета и доста малко осиновявания, преминахме от коледни кутии към коледни торбички 🛍🛍🛍. Но ви уверяваме, че са По-пълни от друг път 🎁🎀🎀🎀.


Какво съдържат нашите благотворителни кутии? 🎈🎊🎉

Всичко без храната е ръчно-правено 💯.






  • меко и топло одеяло/легълце от плюш 🛌

  • пастетче висок клас🍗

  • топка за игра ⚽️

  • играчка със звънче 🏏

  • пръчица с котешка трева 🥢

  • пауч за бездомниче 🍖 (за да мотивираме повече добри хора да отворят сърцето си в студеното време към онези навън, за които няма подслон, но не носят никаква вина затова)

  • snuffle- играчка за криене на лакомство за Вашия Любимец, дарени ни от голямото сърце и приятел на животните Ally’s pet Toys, на която заплатихме само материалите, а тя свърши цялата работа сама🐾🌲❤️.

  • 100% соева свещ в метална кутия с естествен коледен аромат за първите 12 закупили коледна торбичка 🎄❤️🛍

  • коледна торбичка с лакомства за вашия Любимец

  • страхотна коледна чантичка за многократна употреба.

🎄🎄🎄🛍🛍🛍


Всичко това получавате заедно с нашата огромна благодарност ❤️❤️❤️


А какво ни давате и къде ще отидат средствата от тази кампания:


Имаме оставащи няколко неплатени сметки към Многопрофилна ветеринарна клиника - Варна на стойност почти 8 000 лв. За:


- #Кати, която претърпя сложна ортопедична операция за спасяване на крачето с поставяне на импланти и която стоя близо месец там - 4121 лв. Сега е в нашия коткодом - здрава, щастлива, гушлива и мечтае си за истинско семейство.

- супер смелото бебе #Вики, чиято ужасна история разказахме, Вики беше едва 500 грама, когато загуби опашка и едно задно краче, бореше се с тежко разстройство, сепсис и парализа. Стоя близо два месеца в клиниката. - 2919 лв.

- #Алиса- 2600 лв. Ужасното предателство.. котето, което падна от 6-тия етаж и беше зарязано от стопаните си да умира в мъки. Алиса имаше 3 счупени лапи и претърпя тежка коремна операция. Сега е здрава, социална и супер активна в нашия коткодом и чака своето ново семейство и живот.

- бебе #Уинди, което беше с отрязано краче, с тежък ентерит и кръвотечение в горната част на храносмилателната система, резултат от тежък и нелекуван коронавирус.

- бебе #Ема, чиято сметка расте непрестанно, защото от месец се бори с коварния ФИП мокра форма, но е абсолютен герой и вече тежи почти 2 кг.

- петте морячета #Айви, #Тими, #Стиви, #Луси и #Али - които бяха отделени от майките си като почти новородени и хвърлени в кашон като боклук. Пет не оцеляха, но се борим за всички останали и днес са почти на 3 месеца. Чакат много топли домове 🎄🎄🎄🐾🐾🐾



😍😍❤️❤️❤️ благодарение на всички вас сметките на #Бамби, #Юки, половината сметка на Кати и Вики в другата клиника (Елпида), на #Кексче и #Мъфин и още десетки случая от лятото - са платени, а всички животни без геройчето Юки са спасени - живи, здрави и щастливи чакат новия ди дом. 🐾🐾🐾


Бройките ни са ограничени поради липса на ръце, време, сили и енергия, затова не се бавете да зарадвате своя домашен послушко (!)🎄🐾❤️🛍


П.п. Имаме големи snuffle- играчки, които може да добавим допълнителни към подаръка ви - снимки в коментар.

1035 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page