top of page

Подаръчна кутия с благотовителна кауза коте/куче!

Актуализирано: 3.12.2022 г.


"Кога мога да го отворя, нещо звъни, нещо намирисва на вкусно, нещо е кръгло, оо, дааа и нещо е мекичко? А сякаш има и нещо за теб сладичко? Кога да го разкъсам, добре де, внимателно ще го отворя и сгъна след това?"

Това са мислите на Маринка цял ден, която с нетърпение очаква първата си Коледа вкъщи. Обещали сме й много изненади, много филми на дивана и много вълшебства .


Ако се чудите какво е това - измислихме начин да зарадваме както нашите бездомничета, които все още се лекуват или чакат за истински дом, така и вашите мили космати любимци.

Направихме подаръци за куче/коте с благотворителна цел с голяма помощ от елфите на Дядо Коледа, които обожават животните, както знаете. Видяхме, че в кутията са сложили меко плетено кръгло легълце, лакомства, топки със звънчета, мишчици и кълбенца за коте, а за куче - специални силиконови топки, кокалчета и топки тип възел. Разбира се, има малко лакомства и за стопаните, както и от нашите стикери "Погледни под капака, замръзваме навън", които целят да повишат вниманието на обществото към беззащитните котенца, които в студеното време влизат под колите, в гумите или до акумулатора, за да намерят топло и сухо местенце и остават там с риск за живота си, ако не сме внимателни и предпазливи, преди да запалим.


Цената на една подаръчна зоо-кутия е около 55 лв., в зависимост дали искате за коте или за куче. Така ще зарадвате две животинки едновременно, ще ни помогнете да погасим много от разходите и неплатените все още сметки и ще имате готова изненада за вашия най-добър приятел.


Пишете ни и молим за активно споделяне.


Нашите мъници чакат домове и истински семейства, а нищо не е по-силно от коледната магия, която сбъдва чудеса!

197 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички
bottom of page